Trapgans 2A
1244 RL Ankeveen
Tel. 035 - 656 0270
info@hagenslijperij.nl

HAGEN-gereedschapslijperij slijpt:

Gereedschap voor houtbewerking

HM zagen:

Wij slijpen Hard Metalen zagen in alle maten en uitvoeringen, voor bewerking van kunststof - aluminium - plaatmaterialen. Behalve het slijpen van HM zagen kunnen wij deze ook deskundig repareren.

Lintzagen voor de houtbewerking:

Welke lengte u ook aanlevert, wij slijpen uw lintzaag (vanaf 8mm) weer scherp, ook voor het lassen van lintzagen kunt u terecht bij HAGEN-gereedschapslijperij.

HSS-HM schaafmessen: (vlak vandiktebankmessen)

Schaafmessen  zowel in HM als HSS tot een lengte van 2100 mm, slijpen wij weer vlijmscherp.

Boren voor de houtbewerking:

Laat uw staketboren, cylinderboren, langgatboren bij ons slijpen. Ook voor het slijpen van proppenboren, forstnerboren, spiraalboren en drevelboren komt u naar HAGEN-gereedschapslijperij, daarbij kunt ook nog denken aan het laten slijpen van getrapte boren en opsteekverzinkers.

Frezen voor de houtbewerking:

Uw HM bovenfrezen, profielfrezen en profiel keermessen slijpen wij met kennis en vakmanschap. Ook voor het laten slijpen van kettingfrezen en gatsteekbeitels bent u bij ons in Ankeveen aan het goede adres.

Versnippermessen:

Voor het versnipperen van hout slijpen wij versnippermessen in alle voorkomende maten.

Kettingzagen:

Uw kettingzaag werkt weer feilloos na een goede slijpbeurt, wij slijpen ook Hard Metalen kettingzagen.

Gereedschap voor metaalbewerking

Frezen voor de metaalbewerking:

Uw ruwfrezen, profielfrezen, mantelkopfrezen,  spiebaanfrezen slijpen wij op professionele wijze weer scherp.

Boren voor de metaalbewerking:

In onze slijperij nemen wij alle spiraalboren,  centreerboren, meerfaseboren en kernboren in behandeling.

HSS zagen - Segmentzagen:

De HSS zaag, die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het afkorten van massief ferro metalen, buizen en profielen, slijpen en vertanden wij.
De segmentzaag, die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het verwerken van grote buizen, profielen en ferro- of non-ferro metalen, kunt u bij ons laten slijpen ook kunnen wij uw segmentzaag voorzien van nieuwe segmenten.Gereedschap - diversen

Sleuvenfrezen en steenboren:

Een sleuvenfrees en steenboor worden gebruikt voor het boren en frezen in beton en steen.

Granulaatmessen en Foliemessen:

Foliemessen die worden ingezet in de verpakkingsindustrie en granulaatmessen voor de recycling van kunststoffen, vereisen een professionele behandeling voor wat betreft de spaanhoek, de snijhoek en de vrijloophoek voor het beste verwerkingsresultaat.  
Wij slijpen foliemessen en granulaatmessen  tot een lengte van 2100 mm.

Gatzagen:

Een gatzaag in elke voorkomende maat -  voor verwerking in zowel hout, metaal als kunststof, laat u slijpen bij HAGEN-gereedschapslijperij.

Dozenboren:

Een dozenboor, die wordt ingezet bij het boren van muur contactdozen in stenen muren, laat u eerst bij ons slijpen, dat werkt!

Papiermessen:

Papiermessen uitgevoerd in Hard Metaal of HSS geven, nadat u deze bij ons heeft laten slijpen, weer een goede snede. Wij slijpen papiermessen tot een lengte van 2100 mm.

Tuingereedschap:

Het tuingereedschap, van zowel de hovenier als particulier is bij HAGEN-gereedschapslijperij in Ankeveen in professionele  handen. 
U kunt bij ons terecht voor het laten slijpen van:  Motor maaimachines - cirkelmaaimachines - elektrische  maaimachines - snoeischaren - hand maaimachines - elektrische heggenscharen - takkenscharen - motor heggenscharen - heggenscharen - takkenscharen - spades - grasscharen - graskantstekers - schoffels.
Ervaar het gemak van scherp tuingereedschap!

Vee tondeusemessen:

Voor het scheren van schapen, paarden of koeien slijpen wij uw vee tondeusemessen.

Scharen:

Wij slijpen alle maten scharen, voor zowel stof- als papier, met name een stofschaar is een kwetsbaar stukje gereedschap en krijgt bij ons professionele aandacht.
NB:  Kapperscharen kunnen wij niet in behandeling nemen.

Schaatsen:

Kortenhoef en Ankeveen bieden de schaatser de mooiste schaatsbeleving! Elke schaatswinter trekt Wijdemeren weer veel enthousiaste schaatsers. Aan het eind van de middag als u het ijs verlaat brengt u uw schaatsen bij HAGEN-gereedschapslijperij. Wij slijpen uw schaatsen professioneel zodat u de volgende ochtend vanaf 08.00 uur weer naar hartenlust kunt schaatsen op een scherp paar schaatsen.                   

Wij slijpen alle soorten noren, kunstschaatsen, hockeyschaatsen, Easy Gliders en houten schaatsen.  

Keuken-  koksmessen  / tafelmessen

Voor horeca en hobbykok slijpen wij  keukenmessen - of koksmessen,  ook de tafelmessen slijpen wij scherp of kunnen wij voorzien van een nieuwe kartel. Voor het opnieuw kartelen van uw tafelmessen heeft u de keuze uit verschillende maten kartels.

Slagerij messen - machineplaten:

De messen die door de slager worden gebruikt in de slagerij laat u bij ons vakkundig slijpen. U kunt bij HAGEN-gereedschapslijperij terecht met uw slagerijmessen, hakbijlen, beenzagen, cuttermessen, kruismessen en machineplaten.© 2017