Trapgans 2A
1244 RL Ankeveen
Tel. 035 - 656 0270
info@hagenslijperij.nl

HAGEN-gereedschapslijperij werkt in een weekservice.

Het slijpwerk dat de ene week binnenkomt ligt een week later scherp en verpakt weer voor u klaar. Voor onze vaste relaties hebben wij een haal- en breng service. Wij rijden wekelijks een rayon waarbinnen wij werk ophalen en bezorgen.

Groot netwerk maakt ons sterk.

Door de jarenlange ervaring als gereedschapslijper, het brede netwerk aan contacten en de goede relatie met collega slijpers, zijn wij in staat u altijd bij te staan met technisch advies en u antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen, zowel voor wat betreft het slijpen als het leveren van nieuwe gereedschappen.

Hoge kwaliteitseis.

Wij streven altijd naar topkwaliteit, mochten er onverhoeds klachten zijn, dan nemen wij deze uiterst serieus en zullen wij er alles aan doen de klant opnieuw tevreden te stellen.

Het grote voordeel van een klein bedrijf als dat van ons, zijn de korte lijnen. Het directe contact met de klant, zonder tussenkomst van derden, stelt ons in staat een prettige relatie met onze klantenkring te onderhouden en ons motto is: Afspraak is Afspraak, daar houden wij ons graag aan!

Lid van Koninklijke Metaalunie.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De voorwaarden kunt u hier downloaden – op uw verzoek kunnen wij u deze ook toesturen. 

HAGEN-gereedschapslijperij neemt het milieu serieus.

Wij werken niet alleen met milieu vriendelijke stoffen, wij gaan ook zo efficiënt mogelijk om met de klimaatbeheersing binnen ons pand. Ons afzuigsysteem voert de staal- en stofdeeltjes af naar een groot reservoir. De warme lucht die daarbij vrij komt willen we graag behouden, dat scheelt veel stookkosten. Wij brachten daarom een grote extra pijp aan met roosters waardoor de schone warme lucht weer wordt teruggeblazen in onze bedrijfshal. In de warme zomermaanden wordt de warme lucht naar buiten toe afgevoerd, dat houdt het binnenklimaat lekker koel.

Uw bijdrage aan het milieu.

U kunt op een milieu verantwoorde manier werken als u uw gereedschap regelmatig laat slijpen. Onderhouden en slijpen van uw gereedschappen verlengt de levensduur, het is een vorm van hergebruik in zijn meest oorspronkelijke vorm. Een duurzame manier van werken – niet weggooien, maar zorgen voor verantwoord hergebruik.

U kunt bij ons terecht
voor technisch advies.
Bel nu 035 656 0270

© 2017